BATMAN / GERCÜŞ - Yolağzı Anaokulu

May

Anaokul öğretmenlerimizden Ayşenur YILDIRIM 4 yaş gurubu öğrencilerimizin aktif katıldığıı etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Öğrencilerimize temel becerileri öğretirken kazanımlarla da pekiştiriyor. Velilerimizin de katıldığı çim adam etkinliğinde talaş,çim tohumu, ve çoraplar kullanıldı. Öğrencilerin becerileriyle yüz ifadeleri  eklendi.Ortaya çıkan görüntüler yüzleri güldürdü.

Nis

Velilerimizin yoğun kayılımıyla gerçekleştirdiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı geride bırakırken anaokulumuz öğrencilerinin renkli fotoğrafları hatıralarda kalacak.

Mrt

Jandarma ekiplerimiz öğrencilerimize meslek tanıtımını gerçekleştirip mesleğe dair bilgi ve tecrübelerini aktardılar.

Mrt

Ara

Anaokulumuzda yerli malı haftası düzenlendi.Velilerimizin de katıldığ etkinlikte öğrencilerimiz eğlenceli bir gün geçirdi.

Ara

kurumunuzda Abdullah MEMİŞ tarafından tüm öğretmenlerimize ''Acil Durum Ekipleri ''semineri verildi

Ara

Anaokulu öğretmenlerimizden Uğur ÖNAL sınıfında başkan seçmek için gerçek bir seçimi aratmayacak bir etkinlik yaptı.

Öğrencilerimiz adaylar için seçmen kağıdı hazırlayıp oyladılar. Başkan adaylarının resimlerinin olduğu seçmen kağıdına oylamada imza değil parmak boyaları kullanıldı. her seçmen kağıdını gizli bölmede sandığa atarken sayımda açık sayımdı.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşenur YILDIRIM öğrencilerimizin el beccerilerini geliştirmek adına onlara özgü resimler yaptırıyor.

Hayata ve eğitime her alanda hazırlamaya çalıştığımız öğrencilerimizle etkinlikler yapmaya devam ediyor,imkan ve şartlar ne olursa olsun eğitimi aksatmadan ilerliyoruz.Tuvalleri a4 kağıdı,şövaleleri ise kendi sıraları.

Ara

Anasınıfımızda dilimizin zenginlikleri konuşu tamıtım etkinliğimizi gerçekleştirdik.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI COŞKU İLE KUTLADIK

Ara

Anaolumuzun da katıldığı afet eğitimi ve tatbikatı yapıldı.

Ara

okulumuz sosyal medyada da aktif

Yeni eğitim öğretim dönemine hazırız.

May

Okulumuz anasınıfı öğrencilerine diş ve ağzı temizliği kazanımını elde edebilmek  adına  diş macunu , diş fırçası ve eğitim broşürü dağıtıldı.